Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Pääsuunnittelija
Arkkitehti
KVV-työnjohtaja
LVI-suunnittelija
Pohjarakenteiden suunnittelija
Vastaava työnjohtaja
Vastaava mestari
Rakennesuunnittelija
Rakennusinsinööri
Rakennusmestari
Energiatodistuksen antaja
Sisustussuunnittelija
SähkösuunnittelijaEnergiatodistuksen antaja

Energiatodistuksen tekijä valitaan jo alussa ja hankesuunnittelu-vaiheessa mukaan, koska hänen päätöksensä vaikuttavat oleellisesti suunnitteluun ja rakennuksen tulevaan energiankäyttöön.

Tavallisesti todistuksen antajat ovat Rakennusinsinöörejä tai LVI-alan koulutuksen saaneita, vähintään teknikon tutkinnon suorittaneita henkilöitä, katso LVI-suunnittelija.

Todistuksen tekijä pyrkii omalla toiminnallaan energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Se tarkoittaa mm. sitä, että lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja lämpimän veden käyttöön ei valu turhia kustannuksia tai energiaa hukkaan. Samalla toteutetaan kestävän kehityksen periaatteita ja pienennetään kasvihuonepäästöjä, Eko Quality.

Energiatodistuksen antajasta on säädetty energiatodistuslaissa 487/ 2007 ja -asetuksessa 765/ 2007, katso www.finlex.fi, jolloin energiatodistuksen antajan tulee olla energia-asioihin ja niiden laskentaan perehtynyt henkilö.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.