Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Pääsuunnittelija
Arkkitehti
KVV-työnjohtaja
LVI-suunnittelija
Pohjarakenteiden suunnittelija
Vastaava työnjohtaja
Vastaava mestari
Rakennesuunnittelija
Rakennusinsinööri
Rakennusmestari
Energiatodistuksen antaja
Sisustussuunnittelija
SähkösuunnittelijaSisustussuunnittelija

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy:ssä on arkkitehtien lisäksi sisustussuunnittelun ja muotoilun osaajia, jolloin heidän mukanaolonsa on mahdollista jo hankkeen alussa ja luonnossuunnitteluvaiheessa. Sisustuksen ammattilainen voi silloin osallistua suunnittelutiimin jäsenenä valaistuksen, materiaalien ja käytettävien värien yms. valintaan riittävän ajoissa.
Sisustussuunnittelijoillamme on runsaasti yhteyksiä eri tavarantoimittajiin. Heillä on tiedossaan myös fyysiset paikat, joissa asiakas voi nähdä eri materiaaleja luonnossa sisustuspäätöstensä perusteeksi. Tiloja voidaan lisäksi kuvata paperilla ja kuvaruudulla havainnollisesti 2- ja 3 D-suunnittelun sekä mallinnuksen avulla.

Tavoitteemme on aina löytää asiakkaan toiveet ja oma tyyli ja hoitaa suunnittelutyömme siten, että nimenomaan asiakas on lopputulokseen tyytyväinen. Suunnittelun lisäksi emme myy mitään tuotteita, joten olemme puolueettomia ja suunnittelijoillamme on aina vapaat kädet asiakkaan toiveiden toteuttamiseksi.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.